Huisregels

Deze huisregels zijn bedoeld als handleiding voor het gebruik van onze vakantiewoning.

Aankomst

 1. Op de aankomstdag staat Residenz Edelalm Appartement 3 vanaf 15:00 uur tot je beschikking.
 2. Parkeren kan op eigen terrein. Er is ruimte voor twee auto’s. Een parkeerplaats is overdekt. Tevens is er een oplaadmogelijkheid voor een elektrische auto. Aan het gebruik van de oplaadmogelijkheid zijn extra kosten verbonden, die vooraf betaald dienen te zijn.
 3. Bij aankomst is een aantal bedden opgemaakt gelijk aan het aantal gasten. Bij het gebruik van bedden zonder beddengoed kunnen reinigingskosten in rekening worden gebracht.
 4. Eventuele onvolkomenheden dienen direct na aankomst en binnen 24 uur gemeld te worden bij de beheerder, zodat je aan het einde van het verblijf niet aansprakelijk gesteld wordt. Eventuele klachten dienen direct na constatering (binnen 24 uur) gemeld te worden aan de beheerder. Indien de klacht binnen 24 uur na melding niet naar tevredenheid is opgelost, kan je contact opnemen met Belvilla. Zij kunnen je dan van dienst zijn.
 5. De beheerder is Hans de Groot. Hij is bereikbaar via telefoonnummer +43 664 218 1093.

Gebruik huis

 1. Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Toch kan het iedereen overkomen dat er tijdens het verblijf iets kapot gaat. Wij verzoeken je daarom eventuele schade snel te melden bij de beheerder, zodat deze hersteld kan worden voor de aankomst van de volgende gasten. Herstelkosten zullen via de borgsom worden verrekend. Hier vallen geen kleinigheden onder, zoals bijvoorbeeld een gebroken glas. Maar we verzoeken je dergelijke zaken wel te melden.
 2. Om schade te voorkomen, verzoeken we je de meubels niet te verplaatsen.
 3. Kasten of deuren die afgesloten zijn met een sleutel zijn voor privé gebruik bestemd.
 4. Ter voorkoming van verstoppingen verzoeken we je geen luiers, maandverband, tampons, e.d. door het toilet te spoelen en ook geen chemische stoffen of etensresten.
 5. In Residenz Edelalm Appartement 3 is roken NIET toegestaan. Er is een asbak beschikbaar om buiten te gebruiken.
 6. Let altijd op brandgevaar! Bij het branden van kaarsen verzoeken we je de veiligheid in het oog te houden. In de hal vind je een brandblusser en blusdeken.
 7. Huisdieren zijn NIET toegestaan in Residenz Edelalm Appartement 3!
 8. Houd rekening met de buren en veroorzaak geen overlast. Na 22:00 uur graag de rust respecteren.
 9. In de berging in de kelder hangt een skischoenverwarmer. Je ski’s en skischoenen plaats je in de berging. Ski’s en skischoenen dienen niet in de woning te worden gestald.
 10. De slee in de huiskamer is ter decoratie en is niet voor gebruik.

Vertrek

 1. Op de vertrekdag staat Residenz Edelalm Appartement 3 tot 10:00 uur tot je beschikking.

Recente berichten