Brixen im Thale informatie

INFORMATIE BRIXEN IM THALE

VVV – Het Infobüro Brixen im Thale in Tirol bevindt zich aan de Dorfstraβe 93. Je kunt hier terecht voor toeristische informatie.

Supermarkt – De dichtstbijzijnde supermarkt is de Billa aan de Dorfstraβe 57. Van maandag tot en met vrijdag is deze van 7:15 tot 19:30 uur geopend en op zaterdag van 7:15 tot 18:00 uur. Op zondag is de supermarkt gesloten.

Bakker – Bäckerei Hirzinger ligt aan de Dorfstraβe 28. De bakkerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 6:30 tot 12:00 uur.

Geldautomaat – De dichtstbijzijnde geldautomaat ligt aan de Dorfstraβe 92.

Winkels – Voor een overzicht van winkels verwijzen we je naar www.kitzbueheler-alpen.com.

RestaurantsOp http://www.kitzbueheler-alpen.com vind je een groot assortiment aan restaurants. Brixen im Thale en omliggende dorpen bieden vele mogelijkheden voor elk budget. Persoonlijke favorieten zijn Zeitlos in Hopfgarten im Brixental (ongeveer een kwartier met de auto, reserveren aangeraden) en Hotel Bräuwirt in Kirchberg.

Zwembad – Er zijn verschillende zwembaden in de omgeving. In Kirchberg zijn verschillende hotels die een binnenzwembad hebben waar je tegen betaling gebruik van kunt maken, zoals hotel Elisabeth en hotel Alpenresidenz Adler. In Wörgl is de Wörgler Wasserwelt Wave, een groot zwemparadijs, waar je je wel een middag kunt vermaken. Hier vind je ook een sauna. ’s Zomers kun je gebruik maken van Badezentrum Aquarena in Kitzbühel of een van de bergmeren in de omgeving.

Recente berichten